Новини

ЖК на Печерську

Будівельні та оздоблювальні роботи в ЖК Signature продовжать у штатному режимі.

У ЖК Signaturе, елітній новобудові в центрі Києва, тривають оброблювальні роботи та монтаж систем життєзабезпечення.

Найкращий ЖК у Печерському районі Signature не збавляє темпів будівництва. Філософія авторів проєкту полягає в тому, що криза – це час викликів і змін, можливість підтвердити свої провідні позиції на ринку. Тому всі роботи, заплановані в кінці року на весну 2020 року, виконують у повному обсязі.

У ЖК Signature повністю завершили монолітні роботи. Триває скління трьох веж, його виконали приблизно на 80%. Вже уклали гідроізоляційне покриття на дахах всіх веж. Зараз майстри монтують системи вентиляції та пожежогасіння, каналізаційні магістралі, опалювальне обладнання. У стилобатній частині престижної новобудови в центрі Києва, ЖК Signature, стартувало чистове оброблювання стін.

Перлина Печерська

Розташування житла завжди впливає на його статус і ціноутворення квадратного метра. До Печерського району легко застосувати приставку «най»: він найспокійніший, найбезпечніший, найбільш інфраструктурно розвинений і найбільш інвестиційно привабливий. Тому кількість людей, охочих купити квартиру на Печерську в новобудові, і попит на елітну нерухомість залишаються стабільно високими.

Signature – знаковий ЖК Печерського району. Концепція унікального житлового комплексу «місто в місті» дозволяє власникам апартаментів перебувати в епіцентрі подій столичного життя і водночас зберігати приватність, тому що вся інфраструктура наймоднішої новобудови Печерська орієнтована на мешканців.

Комфорт і безпека

Три вежі – втілення нового рівня комфорту і якості життя. Для резидентів передбачили п'ятизіркове обслуговування 24/7, багатоступеневу систему охорони житла й протипожежну безпеку. Крім того, у житловому комплексі є обладнаний всім необхідним медичний кабінет, де цілодобово чергуватиме лікар – терапевт. Спеціаліст проконсультує мешканців онлайн або на особистому прийомі й дасть рекомендації щодо лікування. Невідкладну допомогу, якщо вона буде потрібна, нададуть професійно, адже фахівець володіє відповідною кваліфікацією і обладнанням для надання першої медичної допомоги.

Поширення коронавірусної інфекції і подальший тотальний карантин у всіх країнах світу, зокрема й в Україні, знову сфокусували увагу людства на питаннях гігієни і важливості якісного прибирання. Клінінгова служба ЖК Signature – це команда досвідчених співробітників, які візьмуть на себе не тільки наведення порядку в апартаментах і сезонне прибирання території, а й здійснять планову дезінфекцію, якщо цього вимагатимуть обставини. Ми дбаємо про здоров'я та безпеку власників апартаментів.

Ексклюзивна і стильна новобудова Печерська ЖК Signature – нові традиції преміальної нерухомості в центрі столиці.