Новини

Шоу-рум в ЖК Signature - як можуть виглядати ваші апартаменти

Зовсім скоро в ЖК Signature відкриється шоу-рум, відвідавши який ви зможете на власні очі переконатися у високій якості всіх матеріалів і професіоналізм будівельної команди житлового комплексу.

Шоу-рум - це відкритий демонстраційний простір, повноцінні апартаменти, які архітектори оформили в концепції «White-box», спеціально для того, щоб майбутні власники могли на власні очі побачити і навіть доторкнутися до стін і перегородок, оцінити ступінь гладкості поверхонь і зрозуміти, як влаштовані внутрішні комунікації.

Так, в «white box» шоу-румі робочі вже проклали всі інженерні мережі

  • виконана розводка труб системи опалення;
  • вбудовані внутрипідлогові конвектори німецького бренду Kampmann;
  • змонтована приточно-витяжна вентиляція;
  • встановлені системи холодного і гарячого водопостачання (труби виготовлені з поліпропілену Uponor);
  • встановлені стояки побутової каналізації, вона виготовлена ​​з високоміцного чавуну компанією Duker (Німеччина);
  • виконана інсталяція для унітазів (Geberit);
  • змонтована спринклерна система пожежогасіння (Geberit Mapress) і система пожежної сигналізації;
  • виконана розводка освітлення і силових мереж;
  • встановлені силові щити з внутрішнім наповненням;
  • виконана шумо- і гідроізоляція по всій квартирі, а у ванній кімнаті вже функціонують теплі підлоги.
  • за планом внутрішнього зонування встановлені гіпсокартонні звукоізоляційні перегородки за системою Knauf W 112, яка передбачає високий рівень шумоізоляції і забезпечує акустичний комфорт в приміщенні.

Концепція «white box» - одна з комплексних пропозицій від ЖК Signature, яка включає в себе крім облаштування інженерних мереж, також установку дерев'яних вогнетривких дверей німецького бренду COMTURE і забезпечення роботи системи «Розумний будинок».

Гостинність - цінна властивість характеру і навіть національна українська риса. Ми запрошуємо вас в гості і хочемо показати, як можуть виглядати ваші апартаменти в базовій комплектації, адже стартові роботи - одні з найважливіших. Від того, наскільки якісно вони будуть виконані залежить довговічність вашого майбутнього ремонту.

Ми розуміємо, скільки енергії і часу необхідно, щоб організувати ремонтні роботи і тому розробили для вас ще два пакети послуг: «Інтер'єр» і «Інтер'єр плюс». В індивідуальній співпраці з архітекторами і дизайнерами Signature design management ви точно створите апартаменти вашої мрії. Однак в цьому випадку вам не доведеться займатися закупівлею необхідних матеріалів, наймати фахівців, контролювати хід робіт, а після оформляти інтер'єр. Всі ці завдання виконає персональний менеджер вашого проекту, після того, як ви затвердите кожен з етапів ремонту та дизайн апартаментів.

Наші партнери - провідні світові компанії по виробництву будівельних і оздоблювальних матеріалів, меблів, сантехніки та інших аксесуарів для дому. Вони зацікавлені в стильній реалізації великих комплексних проектів і тому готові запропонувати власникам апартаментів в Signature максимально вигідний прайс, який стане для вас приємним бонусом.