Новини

Монтаж фасадних систем в ЖК Signature завершено

Вікна у підлогу та захоплюючі краєвиди - один з ключових критеріїв при виборі квартири преміумкласу. Навіть бронюючи житло на період відпустки, багато хто воліє доплатити за апартаменти з панорамними вікнами заради можливості милуватися мальовничими пейзажами. Коли ж мова йде про квартиру в Києві - краєвид за вікном відіграє вирішальну роль.

Переваги квартири з панорамними вікнами в Києві:

Покупці респектабельних квартир з панорамним краєвидом вважають обов'язковими наступні характеристики:

  • максимальна площа панорамного скління;
  • вид на історичний центр або стильну сучасну забудову;
  • безперешкодний доступ природного світла;
  • високий рівень теплозбереження та шумоізоляції;
  • безпеку конструкцій, кріплень та власне склопакетів.

Зазвичай, забудовники сучасних ЖК з панорамними вікнами, намагаються дотриматися усі вимог та стандартів. Для цього ретельно вибирається локація та прораховуються усі деталі проекту. У ЖК Signature, завдяки розташуванню у самому центрі Києва (вул. Мечникова, 11а), з апартаментів відкриваються шикарні краєвиди центру столиці.

Параметрична архітектура комплексу передбачає велику площу скління, яка дозволяє охопити найширший кут огляду та впустити в панорамні квартири максимальну кількість сонячного світла.

Сучасні рішення та технології в індустрії вітражних вікон

Усі квартири з панорамним склінням, а також загальні простори комплексу, обладнані ексклюзивними профілями Schüco формату 2х3, які виробляються та доставляються в Україну спеціально для проекту Signature. В усіх профілях використовується запатентована технологія «термо-міст», з підвищеними показниками теплоізоляції, і фірмова підйомно-розсувна система найвищого рівня надійності.

Для оснащення профілів замовляють двокамерні енергозберігаючі склопакети Saint Gobain завтовшки 10х10х8мм. Для того, щоб квартири з великими вікнами залишалися теплими та комфортними у будь-яку пору року, у ЖК Signature використовуються новітні технології будівництва та інноваційні матеріали.

У Signature приділили особливу увагу створенню індивідуальних терас у панорамних квартирах. Огорожа з витривкого скла-триплекс, яке неможливо розбити - забезпечує підвищену міцність та не перешкоджає насолоджуватися краєвидом столиці. У вигинах, де за архітектурним малюнком передбачені технологічні звуження, встановлено додаткове скло для безпеки дітей.

Розібравшись у всіх особливостях панорамних квартир-студій у Києві, можна зробити висновок, що такий варіант здатний гармонійно поєднати в собі дві важливі переваги: втілення мрії про сучасні видові апартаменти та раціональний вибір, в якому враховані усі деталі для максимального комфорту.