Новини

Комфортне життєве середовище замість квадратних метрів:

новий досвід на будівельному ринку України

Коли мова йде про житло преміумкласу, на перший план виходять такі характеристики, як безумовний комфорт, якість життя, стиль у кожній деталі, гармонія внутрішнього та зовнішнього просторів. У покупців такого житла свій підхід до вибору об’єкту. Вони воліють бачити цілісну картину: від території та лобі ЖК до стильно оздоблених сучасних апартаментів.

Саме тому, щоб потенційні мешканці могли скласти комплексне уявлення та відчути своє майбутнє життя у цьому середовищі, у ЖК Signature було створено підрозділ Signature design management. Це професійна команда архітекторів, дизайнерів та інженерів, яка створює досконалий простір для життя у будь-яких апартаментах комплексу. По суті – це органічне продовження концепції Signature в індивідуальному виконанні.

Апартаменти у ЖК Sіgnature передбачають вільне планування, яке повністю формується під потреби власників. Внутрішні стіни, кімнати, технічні приміщення, комунікації, вологі зони будуть розташовані так, щоб зробити помешкання максимально підлаштованим під стиль життя замовників.

Команда Signature design management розробить повний дизайн-проєкт: розпочинаючи з комунікаційних вузлів та внутрішніх перегородок, завершуючи оздобленням, розставленням меблів, техніки та елементів декору.

До того ж, завдяки прямим контрактам з відомими світовими виробниками оздоблювальних матеріалів, меблів та побутової техніки, у замовника є можливість отримати вигідні цінові пропозиції на вибрані позиції.

Таким чином, ми бачимо, як на українському девелоперському ринку зароджується новий підхід: створення та продаж не просто квадратних метрів, а суцільного органічного середовища, де враховуються усі сучасні тенденції та досвід інших країн, які вже впровадили у себе такий комплексний підхід.