Новини

Життя на висоті

Спорудження ЖК Signature стрімко наближається до фіналу, і вже в 2021 році об'єкт здадуть в експлуатацію. На тлі загальної високої готовності комплексу хочеться виокремити завершення покрівельних робіт й облаштування терас, які будуть розташовані на дахах усіх трьох веж і належатимуть власникам пентхаусів. Уже виконали гідроізоляцію, утеплення і стяжку, поклали тротуарну плитку. Залишилося покласти фінішне покриття – терасну дошку – і облаштувати їх на ваш смак.

Для багатьох тераса – це необхідний простір і обов'язкова умова в разі покупки житла. Безсумнівно, апартаменти з терасою – це нові функціональні можливості, естетичне задоволення від чудової панорами міста й особливе місце для вашого дозвілля. До того ж апартаменти з терасою розширюють межі житла й забезпечують мешканцям практично заміський рівень комфорту.

Тераса – саме те місце, де можна насолодитися відкритим простором, створити галерею з неймовірною зеленню, або ж використовувати для активного відпочинку, засмагати або отримувати задоволення від сімейної вечері. Функціональне призначення залежить від ваших планів. Ба більше, коли життя диктує нові «карантинні» умови, тераса – це та територія, де ваші комфорт і безпека будуть незмінними.

ЖК Signature пропонує апартаменти з терасами від 50 до 190 квадратних метрів. У вашому розпорядженні – фахівці Signature design management, які втілять у життя найсміливіші мрії, запропонують елегантні рішення та допоможуть облаштувати терасу відповідно до вашого життєвого ритму. Вони ретельно продумають всі деталі й зроблять вашу терасу територією максимального комфорту.

Зателефонуйте нам +38 044 33 777 99, і ми допоможемо підібрати апартаменти з терасою і запропонуємо найкращі варіанти створення індивідуального житла. Запрошуємо вас до відділу продажу ЖК Signature за адресою вул. Мечникова, 11А, де вас ознайомлять з архітектурою майбутнього в найсучаснішому житловому комплексі столиці.