Новини

Облаштування ландшафтного дизайну прибудинкової території майже завершено

Елітний житловий комплекс – це найвищий рівень вишуканості та комфорту як всередині, так і ззовні. Проживаючи у центрі столиці, наші резиденти матимуть свій затишний, зелений та прихований від сторонніх очей простір Signature Garden. Саме зараз наближаються до фінішної прямої роботи з облаштування та озеленення даху стилобату та внутрішнього подвір’я нашої будівлі.

Проєкт Signature Garden розробив відомий український архітектор Дмитро Аранчій, роботи якого представлені по всьому світу. Він продовжує параметричну архітектурну концепцію комплексу та створює стильне сучасне середовище власного парку.

Наразі ведуться активні роботи з благоустрою прибудинкової території: встановлюються фонтани, стеляться благородні англійські газони, висаджуються декоративні дерева, облаштовуються клумби. Внутрішнє подвір’я перевтілюється на очах. Невдовзі тут вируватиме життя.

Потрапити на внутрішню територію Signature Garden можливо тільки з будівлі або за запрошенням резидентів комплексу. Отже, всім присутнім гарантовано повну безпеку та конфіденційність. Кожен тут почуватиметься гостем респектабельного готелю, який може на деякий час позбавитися буденних питань та поринути в атмосферу споглядання та релаксу..

Оригінальне багаторівневе освітлення, інтерактивний фонтан, ставок каменів, сучасний дитячий майданчик, залиті сонцем ділянки та лавочки у затінку дорослих дерев – це справжній маленький парк біля квартири у самому центрі столиці. Достатньо натиснути кнопку ліфту. І цю перевагу неможливо переоцінити!