Новини

Початок монтажу фасаду ТРЦ у ЖК Signature

Коли мова йде про житло преміум класу, на перший план виходять довершеність та стиль у кожній деталі, а також гармонія внутрішнього та зовнішнього простору. Покупці такого житла воліють бачити цілісну картину досконалого дизайну: від власних апартаментів до прибудинкової території та зовнішнього оздоблення житлового комплексу.

Забудовник елітного житлового комплексу Signature на Печерську почав роботи з облаштування розкішного фасаду ТРЦ, розміщеного у стилобаті ЖК. Він буде оформлений у параметричній концепції, що створена німецьким архітектурним бюро Schmidhuber спеціально для ЖК Signature.

Параметрична архітектура ЖК передбачає велику площу скління, яка дозволяє охопити найширший кут огляду та створити дивовижне поєднання природних обрисів та сучасного дизайну. Фасад ТРЦ додатково буде облаштований сучасною системою підсвічування, що буде реалізована компанією Expolight, яка має 20-ти річний досвід на ринку освітлювальних рішень та є членом Міжнародної Асоціації Світлового Дизайну (IALD).

Скління фасаду ТРЦ у стилобаті ЖК Signature відбувається з використанням енергозберігаючих склопакетів. Це підвищить автономність комплексу назагал та дозволить підтримувати на його території комфортну температуру у будь-яку пору року.