Новини

Signature введено в експлуатацію

Столиця розквітає та оновлюється, незважаючи на усі обставини, Київ наповнюють нові знакові події та об’єкти. Як тільки ситуація стабілізувалась – будівельні та оздоблювальні роботи продовжились. І результат наполегливої роботи не змусив себе довго чекати - заявляємо, що Signature отримав сертифікат про введення в експлуатацію.

Житловий комплекс Signature, знайшов своє місце у самому серці столиці, Печерських пагорбах (вул. Мечникова, 11а) – в районі, де гармонійно поєдналися історія та сучасність, ритм мегаполісу та затишок середмістя.

На даному етапі у Signature завершено ключові будівельні роботи, облаштовано загальні зони та приміщення, змонтовано усі комунікації, встановлено ліфти, завершуються роботи з оздоблення лобі великої вежі. Відбуваються останні приготування, щоб постати перед мешканцями в усій своїй величі.

Серед унікальних особливостей комплексу: суспільний простір Signature Garden на даху стилобату та прозорий 24-поверховий атріум, який забезпечує максимальну наповненість будівлі сонячним світлом.

Апартаменти у ЖК Signature передбачають вільне планування, яке повністю формується під потреби та стиль життя власників. Команда спеціалістів з дизайну Signature design management готова створити досконалу атмосферу апартаментів під індивідуальне замовлення.

Проекти такого рівня завжди впливають на архітектурний ландшафт міста та осучаснюють його. Це загальносвітова практика. Будівлю Signature створено за оригінальним проектом німецького архітектурного бюро Shmidhuber у вигляді трьох висотних веж у параметричному стилі, поєднаних між собою багатофункційним стилобатом. Параметричний стиль в архітектурі започаткований легендарною Захою Хадід та вважається архітектурою майбутнього. Завдяки своїм заокругленим пластичним обрисам, поверхи «перетікають» між собою, що робить будівлю візуально легкою та органічно вписують її в усталений міський простір. Завдяки цьому Signature має всі шанси стати новим сучасним символом Печерську – втіленням нової якості столичного життя.