Новини

Бонус для резидентів ЖК Signature – мальовничі світанки та заходи сонця у панорамі Києва

Гарний початок заряджає на продуктивний та насичений день, а завершення – налаштовує на роздуми та відновлення. Особливо влітку, коли світлові дні довгі та сповнені подіями. Прокинутись раніше, поки спека ще не захопила місто, випити кави на терасі, споглядаючи народження нового дня. Або завершити вечір із бокалом улюбленого охолодженого напою, спостерігаючи крізь панорамне вікно, як рожевий диск сонця плавно заходить за будинки, розставляючи останні крапки в подіях дня, що завершується та планувати наступний.

Такі світанки та заходи сонця, які відкриваються з вікон та терас ЖК Signature, у Києві можна спостерігати з лічених локацій. Зранку сонце наче виринає з хвиль Дніпра, поступово піднімаючись над водою та осяюючи першими променями Печерські пагорби. Це ідеальний момент для занурення у себе та планування. Східний краєвид з апартаментів у Signature простягається над низькоповерховою забудовою старого Печерську, блакитною стрічкою Дніпра та рівниною лівобережжя аж до самого краю міста.

Захід сонця – зовсім інші думки та емоції. Це час для підсумків та споглядання. Західна панорама міста – це сучасні висотні будівлі БЦ Парус та ТРЦ Gulliver, історична забудова Липок та Бессарабки, усе середмістя столиці як на долоні, за яким поступово ховається сонячний диск.

Видео

Для мешканців ЖК Signature кожен день наповнений перевагами: розташування в затишній частині Печерську, власний простір для відпочинку та прогулянок, стильні лобі, індивідуальне планування житлового простору і в якості бонусу - можливість кожен день надихатися мальовничими світанками та заходами сонця у великому місті.