Новини

В ЖК Signature відкрито шоу-рум

Преміальний столичний ЖК Signature на Печерську запрошує відвідати шоу-рум, виконаний у монобренді провідного італійського меблевого виробника Molteni&C. У просторих апартаментах площею в 100 кв. м. реалізована ідея гармонійного домашнього затишку, споріднена з ідеологією усього ЖК – параметричною архітектурою та природними лініями.

Меблі Molteni, ретельно підібрані дизайнерами Signature, підкреслюють вишуканий стиль сучасного мінімалізму. Завдяки цьому у квартирі розміщено все необхідне для комфортного життя в центрі мегаполісу, а на додаток – збережено візуальну свободу відкритого простору.

Кухонний острів поєднаного типу ідеально доповнюється вбудованою технікою Miele – таке рішення покликане зробити процес приготування їжі максимально зручним, а також надати можливість з комфортом перекусити, не накриваючи великий обідній стіл.

Ванна кімната апартаментів оздоблена натуральним мармуром благородного сірого кольору essential grey, що ідеально поєднується з білосніжною сантехнікою від Gessi та Casabath.

За оригінальними поворотними дверима ComTur заховано серце квартири – простора спальня з розкішним ліжком. Окрема зона з книжковими полицями і вузькою дерев'яною стільницею гармонійно завершує композицію кімнати, а велика дзеркальна платтяна шафа від підлоги до стелі візуально поглиблює простір.

Освітлення апартаментів, що підкреслює атмосферу затишку, ідеального смаку і домашнього комфорту, реалізоване завдяки використанню дизайнерських світильників Edizioni Design. А предмети декору в обох кімнатах підібрані фахівцями Будинку високої культури Mandarin Maison.

Доторкнутися до ідеального комфорту приватних апартаментів у ЖК можна як наживо, відвідавши відділ продажів Signature, так і за допомогою 3D-туру на сайті ЖК.