Новини

Завершення монолітно-каркасних робіт

Всі роботи зі зведення залізобетонних конструкцій з металу і бетону в баштах Signature вже завершені. Моноліт повністю готовий, а це значить, що бригади майстрів вже приступили до оздоблювальних робіт всередині житлового комплексу.

Сьогодні монолітно-каркасна технологія визнана найпопулярнішою в світі, тому що не існує іншого способу надати будівлі максимальну міцність і стійкість. При цьому процес виглядає досить просто - спочатку створюється каркас з металу, куди заливається бетон. Бетон застигає і утворює цілісну конструкцію, яка здатна витримувати високі навантаження, аж до землетрусів. Всі знамениті хмарочоси світу, такі як Вежа Халіфа в Дубаї або Осколок в Лондоні настільки надійні завдяки саме монолітному залізобетонному каркасу. Поверхи і фундамент жорстко пов'язані і тому не схильні до ризиків руху і зміни горизонту.

Монолітно-каркасна технологія - джерело творчих ідей для архітекторів XXI століття, адже вона дозволяє реалізувати сміливі задуми і створювати сучасні архітектурні елементи. Так, високий стилобат, на якому розташувався ЖК Signature, піднімає вежі над містом, над його магістралями і суєтою, тому в апартаменти майже не долітає вуличний шум, а власники апартаментів на верхніх поверхах зможуть милуватися неймовірними видами столиці.

Три витончені башти ЖК Signature підносяться в центрі Києва над Печерськими пагорбами, викликаючи захоплення і інтерес. Запишіться на знайомство з вашими апартаментами вже сьогодні. Чекаємо вас у відділі продажів за адресою: вул.Мечникова, 11А.